Over Salon Heleen Hülsmann

Bij Salon Heleen Hulsmann kun je terecht voor een zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires. De collectie is met een kritisch oog geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen de echt unieke, eigenzinnige en modische stukken de eindstreep halen. De Salon verkoopt geen vintage, alle ontwerpen komen uit zeer recente designer collecties (meestal minder dan 3 jaar oud).

De Salon werkt samen met een team van experts om een uitstekende staat en absolute authenticiteit van de stukken te kunnen garanderen. De collectie in de online winkel is ook te koop in Showroom in Zuid. Mocht je graag zelf komen kijken, voelen of passen dan ben je heel welkom op afspraak in de Jacob Obrechtstraat 18. 

De collectie is van een hoge kwaliteit en daar hoort een uitstekende service bij. Mocht je vragen hebben of twijfels over een bepaalde aankoop, of je wil graag even overleggen, voel je dan vrij om contact op te nemen met een medewerker van de Salon:

Telefoon: +31 (0)20238 6965
Email: info@salonheleenhulsmann.nl
 
Showroom & Office:
Jacob Obrechtstaat 18, 1071 KL Amsterdam
Geopend op afspraak

Authenticiteit

Bij Salon Heleen Hulsmann kiezen we er heel bewust voor om onze kleding en accessoires niet volgens een marktplaats principe te verkopen. Hoewel dit veel tijd en geld kan besparen vinden we het van essentieel belang om elk item zelf te selecteren en te controleren op de staat van het product, maar zeker ook op de authenticiteit. Er zijn tegenwoordig zoveel nep designer stukken die worden verkocht dat we het belangrijk vinden om alles eerst zelf te zien en te checken op ‘echtheid’ voordat we er onze naam aan verbinden. Bij Salon Heleen Hulsmann vind je alleen true designer pieces.