Over Salon Heleen Hülsmann

Bij Salon Heleen Hulsmann kun je terecht voor een zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires. De collectie is met een kritisch oog geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen de echt unieke, eigenzinnige en modische stukken de eindstreep halen. De Salon verkoopt geen vintage, alle ontwerpen komen uit zeer recente designer collecties (meestal minder dan 3 jaar oud).

De Salon werkt samen met een team van experts om een uitstekende staat en absolute authenticiteit van de stukken te kunnen garanderen. De collectie in de online winkel is ook te koop in Showroom in Zuid. Mocht je graag zelf komen kijken, voelen of passen dan ben je heel welkom op afspraak in de Jacob Obrechtstraat 18. 

De collectie is van een hoge kwaliteit en daar hoort een uitstekende service bij. Mocht je vragen hebben of twijfels over een bepaalde aankoop, of je wil graag even overleggen, voel je dan vrij om contact op te nemen met een medewerker van de Salon:

Telefoon: +31 (0)20238 6965
Email: info@salonheleenhulsmann.nl
 
Showroom & Office:
Jacob Obrechtstaat 18, 1071 KL Amsterdam
Geopend op afspraak

Authenticiteit

Bij Salon Heleen Hulsmann kiezen we er heel bewust voor om zelf onze items te selecteren en te controleren. Wij garanderen de authenticiteit van ieder product.