Retouren

Wanneer een aankoop niet blijkt te zijn wat je had gehoopt, kun je het zonder probleem aan ons retourneren. Je kunt het item per post aan ons terugsturen, maar je bent ook heel welkom om langs te komen in de Salon om het daar achter te laten. Wij zorgen dan dat het volledige aankoopbedrag (min de verzendkosten) op je bankrekening teruggestort wordt. Het is voor ons van groot belang dat je blij bent met je aankoop. We vragen je wel even melding te maken van het feit dat je wilt retourneren, dit kan via mail of telefonisch.

Wij accepteren retouren op alle kleding en schoenen, binnen 7 werkdagen na verzending (je ontvangt een track&trace nummer zodra het item is verzonden, de bedenktijd gaat in op de dag na verzending). De kosten van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Wij raden aan om gebruik te maken van een erkende bezorgservice met verzekering (PostNL, UPS, DHL, TNT).

BELANGRIJK: We kunnen een retourzending alleen accepteren wanneer aan de volgende criteria is voldaan;

– De kaartjes moeten allen nog zijn bevestigd aan het kledingstuk;
– Het stuk kan geen tekenen van beschadinging of (extra) gebruik vertonen;
– De orgininele verpakking en het verpakkingspapier is mee terug gezonden (schoenendoos of dustbag)

Je kunt je aankopen terugsturen naar het adres hieronder:

Salon Heleen Hulsmann
Jacob Obrechtstraat 18H
1071 KL Amsterdam

Alle partijen hebben het recht om een verkoop danwel aankoop te breken op grond van deze algemene voorwaarden. De salon behoudt zich het recht om een verkoop te stoppen wanneer de betaling frauduleus is.